Team Elliott

Monique Elliott

Passion for hair and fashion

Op haar 11e kwam Monique, geboren en getogen in Jamaica met een aanleg voor creativiteit, in België terecht. Na de kunstacademie te Brugge schreef ze zich in bij Academie Verbist te Antwerpen. Nog geen twee jaar later stond ze achter de kappersstoel in gerenommeerde zaken zoals De Client in Antwerpen en de Corbie in Mol. Met een brede glimlach, en vooral een ongetemde passie voor het vak.

Award-winning hairdresser

Met de nodige stages (Vidal Sassoon in Londen; Vaselines in Japan; Mogeen in Amsterdam; …) en veel backstage-, show- en educatiewerk voor de grootste kappersmerken op haar palmares, won Monique de Hairdressers Award in 2009. Haar eigen salon in Pelt, met het toen nog nieuwe merk Kevin Murphy als holy grail, werd in 2010 de kers op de taart.

Team Elliott

“Mijn motto? Don’t be a know-it-all, be a learn-it-all”

Wat Monique eindeloos inspireert? De celebrity hairstylist culture in NY, LA en Australië, waarover ze continu bijleert via de beste learning platforms van de USA. Met haar kenmerkende multidisciplinaire aanpak staat zij bekend om haar geslaagde make-overs, waarvan ze er meer dan 50 mocht realiseren voor de ‘voor & na’-rubriek van Flair magazine.

Meet
team
Elliott

Kaat

Stylist en assistent Kaat staat altijd klaar om je telefoontjes te beantwoorden en je afspraken te boeken. Daarnaast zet ze kleuringen, verzorgt ze brows en nails en werkt ze alles af met een fabulous brushing als finishing touch.

Kaitlin

Kaitlin staat als junior stylist in voor snit, kleuring en brushing bij dames of heren. Dit jonge talent heeft een natuurlijk gevoel voor haren en stijl en geeft je de perfecte look onder begeleiding van Monique.

What customers say about Elliott